mandag 9. august 2010

Regn? Forberedelser.

Ja, nå har vi vært her i Lagos i over 2 mnd. Vi har våknet til blå himmel hver dag, som vi har fortalt før.Det er nesten sånn at om det hadde kommet en regnskur hadde det bare vært godt.

Da vi hadde besøk av Jannicke og Christian m/ fam. regnet det en halv dag når vi var ute på seiltur.Når Hanna og Johan m/fam var her var det 5dråper på stranden.Så hadde vi en natt med uvær, sandstorm+litt regn.Denne weekenden har vi opplevd en ny liten sandstorm med litt regn. Det regner rosa sand, som dekker hele båten både ute og inne, da er det bare og ta fatt vaskekosten.+ at det er 30gr. Forskjellen er at hjemme slipper vi å spyle når det vaskes ute. Det "spyles" ovenfra nesten hele tiden, stabilt.I allefall i år, det har vi sett på nettet. Når det nå nærmer seg at vi snur nesen hjemover, vil vi nok savne dette" stabile" været .
Forberedelsene før vi tar opp båten om en uke har startet."Plaskeladden" ble dratt opp og reingjordt i helgen, pakket fint isammen og klar til neste sesong. Yamaha èn er ferskvanns kjørt og klar.
Da vi har bestilt biletter med Ryan air, og bagasjen koster mer enn for oss, må vi tenke nøye på hva vi drar med oss hjem, stilongsen tar vi iallefall med.....Badetøyet kan vi vel la bli.
På Torsdag får Normann hjelp med å ta ned seilene, av seilmaker Antonio. Det er greit første gangen da kan man få endel proffe tips om alt som bør gjøres med seilene neste gang. Pluss at han vil hjelpe oss når de skal opp igjen i April.
Det er litt vemodigt når vi nå skal dra herfra, men vi gleder oss til og komme hjem til barn og barnebarn. Treffe resten av slekt og venner, det blir vel litt" festivitas" også.

4 kommentarer:

  1. Det skal bli veldig gøy å se dere igjen! Jeg har tatt fri på fredagen, så da blir det langhelg i Lommedalen! Vi satser på finvær (vi er ikke lei av sol.. ALDRI lei av sol!) Jeg skal sørge for at dere får noe skikkelig grillmat. Lykke til med siste nedpakking av båt og utstyr. PT

    SvarSlett
  2. Det gleder vi oss til, også.Grillmat skal vi vel klare, he,he.Vår siste seiltur for i år er gjordt,litt vemodigt.Solen blir ikke vi heller lei av.Klem.

    SvarSlett
  3. Gleder oss veldig til å se dere her i Lommedalen, og det blir veldig fint for Cornelius å endelig møte dere. ;o) Lykke til med nedpakking og hjemreise! God klem

    SvarSlett
  4. Vi gleder oss masse til å få møte Cornelius. Klem

    SvarSlett