mandag 23. mai 2011

17 mai og mye kos.













Den 7.mai hentet vi Per-Thomas, Trine og lille Cornelius i Faro. Reisen fra Rygge hadde gått fint.

Cornelius hadde kost seg på flyturen. Det var strålende sommervær når de landet.

De første dagene gikk med til å gjøre oss kjent i båten og Lagos. Lille Cornelius var litt urolig når han skulle legge seg om kvelden, men ellers aklimatiserte han seg fort.Det ble noen turer på stranden og i gamlebyen i Lagos. Cornelius hadde sine daglige soveøkter i vognen, og der storkoste han seg

Vi prioriterte å spise lange luncher ute. Cornelius var helten. Han fikk masse oppmerksomhet fra betjeningen, og storkoste seg i den rollen.Portugiserne er veldig glad i barn , og en blåøyet sjamør fra Norge var en flott ambassadør.Vi fikk også seilt, men den andre uken fikk vi litt for mye vind. Det kom også 2 dager med regn. ( mest om natten )

17.mai våknet vi til regn. Værmeldingen meldte lettere vær fra kl.10.00, og fint om ettermiddagen, dette ble også resultatet. Vi var inviteret til en strandresturant i Alvor. ( Ca 15 min med taxi ) Trond ( Norsk consul på Algarvekysten) og Marianne hadde invitert 45 personer til 17.mai feiring kl.13.00.

Det ble en flott 17.mai. God mat og drikke. Vi åpnet feiringen med ja vi elsker, og fortsatte med sang og underholdning. To Svenske trubadurer var leiet inn for anledningen.P.T ,Trine og Cornelius fikk en kvalitetstime på stranden før vi avsluttet kl. 18.30

De fleste gjestene var personer som hadde flyttet ned til den vakre Algarvekysten i Portugal.

Vi ble sittende sammen med ett ektepar fra Bergen.( Magrethe Munck

og ektemannen som var Svensk.) De inviterte oss til lunch på førstkommende torsdag, men vi måtte melde avbud p.g.a at P.T & Co skulle reise hjem natt til fredag. Vi hadde vekking kl. 03.30. Taxi var bestilt ,og tilbaketuren gikk også helt som planlgt.

Det var litt rart å være alene i båten etter de var reist.Vi er nå startet å planlegge vår seilas videre.

Lagos er fremdeles en flott by, men nå venter nye utfordringer og eventyr. Vi gleder oss til å besøke nye steder å treffe nye mennesker.














2 kommentarer:

  1. Tusen takk for en herlig tur! Nå har vi fått trening i båtlivet og ikke minst å ha med en liten krabat på ferie. Neste gang blir om mulig enda bedre;-) Veldig bra bilder! I Norge er det tilbake til hverdagen med jobb og treningturer i marka. Det er bra det også, men gjett om vi savner de lange lunsjene og ettermiddagspilsen på bryggen..Kos dere, så snakkes vi!

    SvarSlett
  2. Tusen hjertelig takk for en fantastisk ferie!! Vi storkoste oss sammen med dere, og forstår godt deres forelskelse i Lagos. Utrolig gøy å se hvor fint dere har det på deres ferd. Savner dere masse, og ønsker dere lykke til videre på reisen. ;o)

    SvarSlett