torsdag 15. mars 2012

Ankomst La Linea De La Concepcion.

Etter en fin kveld i Malaga(det ble Tapas) i den nye havnen, ble det tidlig kveld. Neste dag drog vifor å hentet leiebilen, og ferden gikk videre. En flott tur nedover solkysten ble det. Ankom havnen kl.14.30. Båten låg som vi hadde forlatt den 5mnd. før, men selvfølgelig litt møkkete.Vi ble positivt overasket over at båten så veldig bra ut etter "vinteren" i havnen. Etter en omgang med vaskekluten skinte den som ny. Alt fungerte ombord. Batteriene hadde klart seg meget bra gjennom vinteren. Nå har vi fått på plass landstrøm og vanntankene er fylt opp. Natt temperaturen er nede i 13 gr.C, men om dagen er det kjempeflott med temeraturer på ca.20 gr.C. Vi begynner å bli rød i toppen. Om det skyldes vinen eller solen er vi ikke sikker på.Vi tror det er en god kombinasjon.
Våre venner fra Dannmark var på plass i havnen. De forbereder turen tilbake til Danmark.Vi fikk besøk fra en "Semi Bergenser" som vi har lest om på langturseileren på faceboock. Hadde leilighet i Sandviken, men kom fra Ål i Halligdal.Det var litt gøy å si at du heter Hoff når han kom ut på bryggen for å hilse på. Han ble litt paff , men sånn er det med faceboock. De hadde tatt ett år permisjon fra jobben og seilte fra Bergen ca. 15juni 2011 med ankomst La Linea ca. 15 november. Vinteren har de tilbrakt i La Linea. Planen var og seile kanalene fra middelhavet tilbake.Dette har de droppet. Nå ønsket de å legge båten her i La Linea når de reiser tilbaketil Norge ca15 juni.
I går var vi en tur inn til Gibraltar og spiste en fortreffelig lunch. Den ble selvfølgelig foretatt ute.Det var som å ta en tur til By`n hjemme.
Da vi fortsatt har leiebilen ,vil vi i helgen ta blandt annet en tur til Tarifa.Kommer tilbake med full rapport.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar