tirsdag 13. november 2012

60 årsdag - nye bekjentskap.






60 års dagen til Mai-Lise ble startet med Sjampis. Mange hyggelige telefoner og meldinger. TAKKER.





Vanessa på havnekontoret anbefalte oss å spise på Patagonia, en Gourmet restaurant med Argentinsk kjøkken. Inntok der ett måltid som var fantastisk, vinen utrolig, servicen velllldig bra.
I byen den kvelden var det en spesiell stemning, masse folk og alle var liksom elektriske.
 Årsak: Fotballkamp mellom:  Barca.(Barcelona)- Real Madrid. Jeg er nå ikke den som ser for mye på fotball, men det gjør Normann. Men den "unge damen" ble helt revet med av stemning og folket som var helt vill. Vi lo godt da vi gikk mot båten om natten, tenk eg hadde sett fotballkamp på MIN 60 årsdag.




Hender av og til at det kommer en Norsk båt, men ikke alltid på vår Pantoon. Sy.Dryade ankom her ved vår side, de hadde brukt 3 mnd. fra Norge. Marianne og Per Kristian fra Larvik. Mange koselige stunder fikk vi før de dro hjem. Skulle ned igjen for å seile til Torrevieja ca. 1 Okt. Håper at vi sees igjen snart.



På vår styrbord side ankom båten Jou Jou fra Tyskland, opprinnelig fra Sveits. Coni og Stephan. Også veldig hyggelige mennesker. De skulle bare være her i 3 uker, men etter at de hadde vert en biltur opp mot Almeria bestemte de seg til å overvintre  her. De har solgt alt og er på tur, hvor lenge, ja hvem vet.
Så nå passer de på båten vår også, bra ordning.
Ted som vi traff ifjor var her en tur på besøk, det var veldig kjekt. Han var på biltur med noen venner. Båten ligger på land i Lagos.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar