onsdag 17. april 2013

Oppsummering av høst, vinteren og ny ankomst.

Etter en lang pause er det på an igjen. Litt om vinteren.
Vi dro fra båten i September med bil til Saint Aygulf i Frankrike for å feire Toril sin 60 års dag. En flott feiring med mange hyggelige nye bekjentskaper. Jeg og Normann fikk være i huset til "Gutta på tur" kom 25 Oktober.  Da dro Mai-Lise hjem til nysnø, og minus grader.
Planen var og ta en tur ned for å se til båten i Januar, men
omstendigheter gjorde det ikke mulig.
 



En tur til Sverige ble det tid til i år, det var kjempekos. En flott helg med lille Gustav, Maja, Agnes, Hanna og Johan.


Påsken ble feiret hjemme for første gang siden 2009. Med ett fantastisk flott vær.  Været har vert  fint siden begynnelsen på Januar, det beste på 50 år sies det.Trine, P.T og Cornelius var på besøk, meget hyggelig.

2 April var vi klare, dro hjemmefra kl.0430. flyet landet kl 1100. Og KL 14 var vi i båten etter å ha handlet inn litt mat +++. Perfekt.
Båten så meget bra ut, skitten, men bedre enn forventet, det var godt å komme hjem.
De 3 første dagene etter ankomsten var det skikkeligt dårlig vær, så kom våren (sommeren) her nede. Det har hvert mye dårligt her siden Nyttår sies det. Regn, mye vind og kaldt. Har hvert her i 14 dg. og det har bare blitt bedre og bedre mellom 25- 30 gr. og sol.


Var på en tur til Tarifa en Søndag til en god spasertur og lunch. Der var det mye liv på strendene og masse fine vårfarger på blomster.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar