onsdag 9. juni 2010

Fjelltur

Da har vi bare tatt livet med ro i en uke her i Lagos. Det er første gang på turen at vi ikke har måtte "komme oss videre." Vi har lært at vi må foreta turen i vårt tempo. Når vi forstod at vi ikke ville nå Jannicke og Christian med fam. i Cambrils begynte vi å skjønne at det er vanskeligt å avtale datoer for treff. Normann henter de i Lisboa (30mil) på Torsdag med leiebil.
Igår Tirsdag ble vi hentet av Trond igjen kl. 1600. Turen gikk langs kysten ett stykke, for så og fortsette opp i fjellet til ett sted som heter Monchique, 902 meter over havet. En fantastisk utsikt over Algarvekysten. Etter ett herlig måltid med Lamb stew og god vin satte vi kurs for leiligheten til Trond og Marianne. (Marianne var i Lisboa på jobb til Onsdag kveld.) Etter ett par drinker dro vi to hjem godt fornøyd igjen med Taxi.
Da det ikke er vanligt med dyner her nede, er det vanskeligt å få tak i . Marianne som er på vei hjem Onsdag tilbød seg å dra på IKEA for å kjøpe det for oss. Det er Nasjonaldag her i Portugal når Normann skal hente Fam. Liebenberg, så da er det stengt. Dette er en fantastisk gest fra henne.
Nå skal vi to ta toget til Portimao for å hente leiebilen, og foreta en del handling før gjestene kommer. Normann`s yndlingsgesjeft. He,he.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar