onsdag 16. juni 2010

Vårt første besøk .


Nå har vi hatt besøk av Jannicke, Christian+ guttene. Det var kjekt å treffe de igjen etter vel 3 mnd. Har hatt noen koslige dager med dagseiling og to flotte dager på stranden. Nesten alle badet i Atlanterhavet, Jannicke også. Høydepunktet for Henrik var nok dagene på stranden, og å få være med å pumpe opp gummibåten, og ta turer med Morfaren. Han var kry som en hane.Ellers koste vi oss med god mat og "drykk". Fikk også prøvd ut hvordan logistikken ble med fler i båten, det fungerte fint. Så nå håper vi at fler vil komme på besøk.
Da vi synest at Lagos er ett fint sted, med fint vær ( har hatt regn også)og temp. opp mot 30gr. og fin havn, har vi bestemt oss for å bli litt til. Vi nyter livet og at sommeren er kommet.
Dagen i går ble brukt til klesvask og å strigle båten. Idag har vi kost oss på stranden igjen. Her er ett 5stjernes hotell i havnen som har svømmebasseng. Der har vi tilgang, så imorgen skal vi prøve det.

1 kommentar:

  1. Hei hei! Kjekt å lese på bloggen at Jannicke med familie koser seg på tur. Vi hilser så mye og håper det blir flere svømmeturer på Jannicke ikke bare sangria på dekk:) Hilsen oss på jenterommet i Krinkelkroken.

    SvarSlett