lørdag 26. juni 2010

Nyter livet.

Nå er det 10 dager siden siste aktivitet på bloggen. Det har seg slik at vi fremdeles er i Lagos, og nyter det fine været og varmen. Har snart hvert her i en mnd. tiden har gått utroligt fort. Vi har ikke bestemt når vi drar videre. Det er blitt noen fine dagseilaser her med den vakre Algarvekysten.Normann har ønsket å dusje naken på badeplattformen siden vi startet vår ferd sydover, nå har han fått ønsket sitt oppfylt.(ingen bilder) Noen fotballkamper har det jo også blitt, på en engelsk pub 100 meter fra båten. Det kryr av engelskmenn her så det er stort trøkk når England, og selvfølgelig Portugal spiller. Så når England spiller på Søndag blir det liv.

Vi møtte ett franskt ektepar i Sines, Yves og Francine, som seilte videre til Lagos samtidig som oss. De har ligget ved siden av oss her i Lagos i 16 dager. De driver 5 danseskoler i byen Bergerac i Bordeaux. 5 dager etter at de dro videre kom de på besøk. De fortalte oss at de hadde tatt opp båten sin i Faro. Den skulle ligge der til September. De måtte hjem for å jobbe litt, og ville ikke seile i Juli /August når det var mye turister, og skulle hjem til familien sin.

På vei ut fra havnen en dag kom det en norsk båt inn. Ropte, velkommen vi snakkes, det sto BERGEN i hekken. Dagen etter gikk vi bort for å hilse på, de var fra Osterøy. Båten heter EJOS. Var på tur til Kroatia. Startet for 3 uker siden fra Norge, inkludert en extratur tilbake over Nordsjøen til Bildøy for og levere hunden fra seg igjen pga. regler med hund og båt. Hadde tatt perm./ ferie i 4 mnd. De hadde det litt travelt med turen videre, da de skulle være i Dubrovnik om ca 14 dg. så de dro like etter vårt besøk.
Har funnet en flott badestrand her, liten og idyllisk. Der var det fult av spreke norske jenter. Det norske A-landslaget og Junior landslaget hadde treningsopphold her i 14 dg.
Vi opplever litt, men selfølgelig ikke så mye som når vi drar til nye steder hele tiden. Men vi nyter roen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar