fredag 23. april 2010

Hummerkveld




Også idag er det grått og trist med tåke.Har vært på en tur i gamlebyen.På vår tur oppdaget vi en flott sandfigur på stranden. Ellers fant vi en butikk med hummer, den ble kjøpt, 9,99euro pr. stk.( ca.80kr) de var ett halvt kilo hver, så det er stor prisforskjell på hjemme. Ikveld skal vi feire Normann sin dag (imorgen). 63 år. Han ønsker å ha dagen sin på sjøen, ferden går derfor videre til Santander som er ca.55nm herfra.
Sjøluften tar på oss her og,vi sover som "to stuter" fra ca.2200-0800 hver natt. Sånn er det å være pensjonist, sier Normann. Han har begynt og lese bøker, tror han synest at det ikke var så dumt, men det kan være ett "blaff ".
Har funnet oss en fin pub ovenfor der båten ligger (15m) som har wi-fi. Håper at vi snart har nett i båten igjen. Det er så kjekt å få snakke med fam. på Skyp en gang i uken. Da vi har TV2 Sumo kan vi også følge med på hva skjer i verden.

1 kommentar:

  1. Hei, Så kjekt og snakke med dere selv om dekningen på puben var litt dårlig.. Kos dere masse med feiringen av Normann sin bursdag i kveld:) Hummeren så utrolig god ut!! Håper der får en fin tur på sjøen i morgen. Klem fra anita & co.

    SvarSlett