mandag 26. april 2010

Santander

Etter feiringen på forskudd av Normann og en god natts søvn startet ferden videre til Santander. Det ble en flott tur. Siste timene av ferden fikk vi mer vind som kortet turen ned med minst en time. Det går ferge mellom Santander og England(sør). Den møtte vi når vi kom frem til innløpet til innseilingen. Vi la oss på vent, da det er ganske trang å seile inn her. Det var ett godt stykke opp i elven før vi kom til selve havnen. Måtte vise stor oppmerksomhet. Vel i havn var det litt av dagen til Normann igjen, så da ble det litt feiring til. Traff ett hyggeligt Engelsk par som var på samme tur som oss. Konen var også "førstereisgutt"slik som eg. Forskjellen var at de skulle ikke hjem i vinter, men overvintre i Hellas.Søndag var en rolig dag med klesvask, dusjing og båtvask. Gikk en tur til en lokal kafe for og "blogge", men det var stor feiring her og mye folk, så det ble med det.
Idag er vi inne i byen, litt storby med 200.000 innb. Skulle ta buss inn men satt på feil benk å ventet, bussen forsvant. En "lokal helt" som snakket godt engelsk reddet oss og kjørte oss til byen. Det var bare 10min. inn dit. Nå har vi spist lunch og er klar for mathandling, det er tomt.
Planen er å dra til Gijon i morgen.

5 kommentarer:

  1. Hallaisen! Dette blir bedre og bedre! Håper dere koser dere og at båtlivet står til forventningene. Vi får bredbånd i det nye huset i morgen og er klar for Skype til helgen. God tur videre, ta livet med ro og ta det pent. PS; pappa leser bøker! Be han lese Øya! Snakkes, PT

    SvarSlett
  2. Hei på dere.
    Det er så gøy å følge med dere på ferden. Dere er veldig flink og skrive, og holder oss oppdatert med flotte innlegg og imponerende bilder.
    skal si dere får oppleve mye på veien, og det virker som dere er "helt inne" i båtlivet og den nye tilværelsen.
    Gleder meg til hver gang jeg går inn på bloggen for å se om dere har skrevet noe mer:-)
    God tur videre og kos dere masse.
    PS. Vi har begynt nedtellingen til vi skal hoppe ombord:-)

    SvarSlett
  3. Øya har eg nettopp lest , han får den etterpå.
    Gleder oss til Skype med dere når dere har fått nett.
    Tror at vi har fått godt lag med båtlivet nå.
    Bra at du liker bloggen vår

    SvarSlett
  4. Hei dere to!

    Nå har vi endelig fått nett hjemme, og jeg har blitt oppdatert på bloggen deres. Jeg er utrolig imponert over alt dere har opplevd allerede. Det ser og høres fantastisk ut, og det virker som om dere virkelig har funnet roen og meningen med livet. Kos dere!! ;o)

    Stor klem fra Trine og Cornelius i magen

    SvarSlett
  5. Hei Trine og Cornelius i magen
    Flott at dere har fått nett, snart snakkes vi på Skype.Vi prøver å finner roen og meningen
    med livet etter hvert.Vi koser oss.

    SvarSlett