fredag 30. april 2010

Ria De Ribadero


På vei ut i øs,pøs regn

Havnen mot landsbyen


Etter en noe stormfull natt med lyn, torden og kraftig regn, satte vi kurs for Rio De Ribadero 84nm vestover. Det ble ett langt stykke ned hit da det var litt dårligt vær, ingen regn, men med motvinden og litt gode bølger, så dro det ut. Landskapet synest vi også var litt kjedeligt. Men det var vel det at vi var litt trøtte etter 112nm. to dager før, og mangel på solskinn.
Det hyggelige paret fra Liverpool anbefalte oss å dra til Ria De Ribadeo.
Havnen er 5år gammel, så alt er nytt med tanke på det sanitære og pantoonene. Vi er flinke til å benytte oss av anleggene i havnene som vi besøker. Dette er en flott havn, med nærhet til landsbyen, som er liten og koselig.Vi liker oss veldig godt på de mindre plassene.
I "øs pøs regn" fikk vi noen timer til å utforske Ria De Ribardero. Det var mye folk ute i gatene, og feiringen av 1 mai var allerede startet. Salutter og det som hører til var startet. Planen er å fortsette ferden i morgen til Ria De Vivero.
I dag har Normann hatt storvask av båten etter turen i går. Vi spyler av sjøvannet når vi kommer frem, men vannet er meget salt her nede, så det er viktig å vaske "gullet" ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar