torsdag 8. april 2010

Lang ferd til Royan

Våknet til flott vær på Tirsdag. I det vi skulle dra fikk vi telefon om at flagget var kommet.
Eier av butikken kom og overleverte det personlig.Dermed forlot vi havnen med navn + flagg som er påbudt og ha både når du går og kommer til havner her. (Gjelder nok i alle land)
Det ble en lang seilas til Royan. Startet med liten bris,men etter hvert blåste det opp til frisk bris
Hele turen tok 10 timer,det var 64 n.mil. Siste strekke inn hadde vi kraftige havdønninger fra akter. Fant en fin plass i havnen. Trøtte og med sjøgang i kroppen" løpte" vi på nærmeste restaurant for å få noe å spise. I løpet av turen hadde det bare blitt vann og brød.
Neste dag gjorde vi oss kjent med litt av byen, som også er en vakker by.Gjør som Napolion og restaurerer oss for ny etappe. Det er ingen nett i havnen her, så vi sitter på en bar og blogger.
I dag har vi hvert på ett innendørsmarked, store saker. Har kjøpt krabbe og andre skalldyrsprodukte som skal nytes ombord.
Planen er at vi drar videre imorgen, det blir enda lenger etappe, ca. 80 nautiske mil.PHUU......

2 kommentarer:

  1. Ojoj!! Det var en imponerende etappe og snitt-hastighet! 6,4 knop i snitt er jo bra! Håper dere kommer dere trygt gjennom dagens etappe. Dere er knalltøff! Liverpool vant 4-1 mot Benfica i går og er i semifinalen i europaligaen der de skal møte Torres' gamle klubb Atletico Madrid. Kos dere godtfolk og god helg!

    SvarSlett
  2. Kjempefint at du holder din far oppdatert
    i fotballens verden. Ja vi er TØFFE

    SvarSlett